مجله همه چی آنلاین

مقالات کاربردی از سراسر وب

مجله همه چی آنلاین

مقالات کاربردی از سراسر وب

مقالات کاربردی از سراسر وب

  • ۰
  • ۰

امروزه زیبایی منازل و محیط کار از اهمیت بالایی برخوردار است. نور پردازی یکی از اصلی ترین مواردی است که در طراحی دکوراسیون داخلی و محیط های بیرونی نقش اساسی دارد. یکی از المان هایی که امروزه در نورپردازی ساختمان ها نقش بسیار مهمی دارد چراغ دیواری دکوراتیو است. چراغ دکوراتیو دیواری انواع مختلفی دارد که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.

انواع چراغ دیواری دکوراتیو از نظر طراحی

چراغ دیواری دکوراتیو از منظر طراحی انواع مختلفی دارد که بعضی از موارد آن به شرح زیر می باشد.

  • جنس و متریال

چراغ دیواری مدرن را می توان با متریال هایی نظیر فلز، آلومینیوم، پلکسی ، چوب و... تولید کرد. این تنوع متریال در تولید چراغ دیوارکوب کمک شایانی به انتخاب چراغ برای انواع فضا های مدرن، کلاسیک، مینیمال، روستیک، صنعتی و ... خواهد کرد.

  • نوع نورپردازی

نور مستقیم: چراغ هایی که نور را به طور مستقیم می تابانند و برای نورپردازی موضعی و ایجاد تمرکز مناسب هستند.

نور غیر مستقیم: چراغ هایی که نور را به سمت دیوار یا سقف می تابانند که نور یکنواختی را ایجاد میکنند و برای فضاهای نشیمن مناسب اند.

نور تزئینی: برخی از چراغ های دکوراتیو صرفأ جنبه ی تزئینی و نور معمولا کمتری از دو مدل قبلی تولید می کنند. این چراغ ها برای ایجاد جلوه های بصری خاص و تکمیل دکوراسیون مناسب هستند.

  • رنگ نور

رنگ نور لامپ دیواری مدرن نیز تاثیر زیادی بر حس و حال فضا دارد.

نور سفیدگرم ( آفتابی) فضایی آرامش بخش ایجاد می کند و برای اتاق خواب ها و نشیمن مناسب هستند.

سفید سرد (مهتابی) انرژی بخش می باشد و برای فضاهایی مانند آشپزخانه و محل کار مناسب هستند.

نور نچرال ترکیبی از نور سفیدگرم و سفید سرد می باشد. لامپ نچرال یا نور طبیعی رنگی ملایم اما پر انرژی دارد  و در بیشتر مکان ها اعم از محیط های اداری و صنعتی، نمایشگاه ها ،واحد های مسکونی و... مورد استفاده قرار میگیرد.

نور رنگی : لامپ های رنگی می توانند برای جلوه بخشیدن به محیط در فضا های خاص استفاده شوند. از نمونه های آن می توان به انواع چراغ دیواری فانتزی اشاره کرد.

انواع چراغ دکوراتیو دیواری از نظر کاربرد

چراغ های دیواری دکوراتیو از نظر کاربرد در فضاهای مختلف به دو دسته فضای بیرونی وفضای داخلی تقسیم می شوند.

چراغ دیواری بیرونی

چراغ های دیواری بیرونی در مکان های مختلف مانند باغ ها، ویلاها، حیاط منازل مسکونی، پارک ها، بالکن و تراس ها و در هر مکان فضای باز دیگری مورد استفاده قرار می گیرند. برای این مکان ها حتما باید از چراغ دکوراتیو ضد آب استفاده کنید.

چراغ دیواری دکوراتیو داخلی

چراغ های دیواری مدرن به دلیل زیبایی و کارایی خود، در مکان های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند. در زیر به برخی از کاربردها و مکان های استفاده از این چراغ ها اشاره میکنیم.

  • ساختمان ها

چراغ دیواری دکوراتیو پذیرایی : برای ایجاد نورپردازی ملایم و دکوراتیو در فضای نشیمن

راهروها: برای روشن کردن و زیبا سازی ورودی ها و مسیرها

چراغ دیواری اتاق خواب: ایجاد فضای آرام بخش و دلپذیر با نور مناسب با استفاده ازانواع چراغ خواب دیواری

آشپزخانه: نصب چراغ‌ دیواری در آشپزخانه، فضایی زیبا و انرژی‌بخش ایجاد می‌کند. همچنین می‌توانید از رنگ‌های زنده و دکورهای ساده استفاده کنید تا حس گرم و دلنشینی به فضا بدهید.

حمام: چراغ‌های تزئینی می‌توانند زیبایی و آرامش خاصی به حمام شما ببخشند. 

  • رستوران ها و کافه ها: چراغ دیواری لوکس، فضایی دلنشین و جذاب برای مشتریان به ارمغان می‌آورد.
  • ادارات و فضاهای کاری: در محیط های اداری این چراغ ها به بهبود نور طبیعی و ایجاد فضایی کار آمد کمک میکند.
  • فروشگاه ها و نمایشگاه ها: برای روشنایی و جلب توجه مشتریان به محصولات و آثار هنری ، طراحی و زیبایی منحصر به فرد این چراغ ها می تواند به جذابیت فروشگاه ها بیافزاید و تجربه خرید را بهبود بخشد.
  • هتل ها و مراکز اقامتی: برای ایجاد فضایی لوکس و دلپذیر برای مهمانان این چراغ ها می توانند در لابی ها، اتاق های مهمانان و فضا های عمومی استفاده شود.
  • تالارها: در رویداد های مختلف مانند عروسی ها و جشن ها، چراغ دیواری مدرن و شیک می تواند به زیبا تر شدن فضا و ایجاد جوی خاص کمک کند.

خرید چراغ دیواری دکوراتیو

انتخاب چراغ دیوارکوب مدرن به عوامل متعددی بستگی دارد. هماهنگی سبک دکوراسیون منزل شما (مدرن، کلاسیک، روستیک و...)  و انتخاب چراغ دکوراتیو بسیار مهم است. کاربری چراغ ، نورپردازی (عمومی ، موضعی یا تزئینی) ، اندازه و ابعاد فضا  جزو مواردی هستند که در این انتخاب  نیز باید در نظر گرفته شود. علاوه بر این بودجه شما، جنس ، کیفیت چراغ و توان نور دهی همگی از نکات قابل توجه در انتخاب خرید چراغ دیواری هستند. برای خرید انواع چراغ دیواری دکوراتیو می توانید به فروشگاه سازه لایت مراجعه کرده و محصولات متنوع را مشاهده و اقدام به خرید نمایید.

قیمت چراغ دیواری دکوراتیو

قیمت چراغ دیواری به عوامل متعددی بستگی دارد. که در اینجا به مهم ترین آن ها اشاره میکنیم.

جنس و متریال:

چراغ هایی با بدنه فلزی مانند( استیل، آلومینیوم، آهن) به دلیل دوام بالا معمولا گران تر از چراغ های پلاستیکی یا چوب هستند.

منبع نور:

نوع منبع نور (لامپ ال ای دی -لامپ رشته ای- هالوژن) تأثیر مستقیمی بر قیمت دارد. لامپ های ال ای دی به دلیل عمر طولانی و مصرف انرژی پایین و قابلیت های نور پردازی متنوع معمولا گران تر هستند.

کیفیت قطعات الکترونیکی:

کیفیت قطعات الکترونیکی استفاده شده درماژول ها و درایورها نیز برقیمت و عمر مفید چراغ تأثیرگذار است.

ارتفاع استاندارد نصب چراغ دیواری

چراغ های دیواری دکوراتیو را می توان در فضای های مختلف مانند خانه یا حتی محیط های تجاری نصب کرد. ارتفاع مناسب این چراغ ها بسته به نوع فضا متفاوت است. هنگامی که خریداران به نصب چراغ های دیواری فکر میکنند اغلب با سوالاتی درباره ی ارتفاع مناسب و موقعیت نصب آن ها رو به رو می شوند. اینکه آیا چراغ ها را باید در ارتفاع های بالا نصب کرد یا نزدیک به زمین به تنوع کاربری و طراحی دکوراسیون فضا بستگی دارد. در ادامه به بررسی نکات کلیدی و ارتفاع های مناسب برای نصب چراغ دیواری در فضاهای مختلف خواهیم پرداخت.

راهرو

نصب چراغ دیواری در راهرو یک روش مدرن برای روشنایی و زیبا سازی فضای منزل است.با نصب یک یا چند چراغ  دیواری مدرن می توانید ضمن تامین نور کافی، راهرو را به فضایی دلنشین تبدیل کنید بهترین ارتفاع برای نصب آن بین 180 تا 220 سانتی متر از کف زمین است. 

چراغ دیواری دکوراتیو اتاق خواب

برای نصب چراغ دیواری در اتاق خواب ارتفاع مناسب بین 150 تا 170 سانتی متر از سطح زمین است. نصب چراغ نزدیک به دیوار باعث بهبود نوردهی برای خواب و مطالعه می شود. 

سرویس بهداشتی و حمام

برای نصب چراغ دیواری درسرویس بهداشتی و حمام ارتفاع مناسب را با توجه به ابعاد فضا تعیین می کنند. قرار دادن چراغ نزدیک آینه نور یک نواختی ایجاد می کند.

چراغ دیواری دکوراتیو پذیرایی

نصب چراغ دیواری دکوراتیو پذیرایی می تواند به زیبایی فضای نشیمن کمک کند. بهتر است این چراغ ها در نزدیکی تلویزیون یا روی دیوارهای بزرگ نصب شود. برای ایجاد جلوه بیشتر، از چراغ دیواری لوکس با ابعاد بزرگتر استفاده کنید. ارتفاع مناسب برای نصب این چراغ ها متغیر است و بستگی به فضا و دکوراسیون داردولی به طورکلی نصب چراغ در پذیرایی حدود 180 سانتی متراز سطح زمین ارتفاع دارد. 

رستوران و کافه ها

 انتخاب مناسب چراغ دیواری در رستوران ها و کافه ها باعث ایجاد محیطی گرم و راحت  برای پذیرایی از مشتریان می شود. ارتفاع نصب چراغ ها با توجه به ابعاد فضا و نیاز شما می تواند متفاوت باشد.

فضاهای کاری

در اتاق کار یا مطالعه برای نصب چراغ دیواری باید ارتفاع رابه گونه ای انتخاب کنید که نور به خوبی بر روی سطح کار بتابد و سایه ها کمترین تاثیر را داشته باشند. معمولا ارتفاع حدود 150 سانتی متر برای این محیط ها مناسب است با رعایت این نکات، نور به طور یکنواخت پخش می شود و در نهایت به زیبایی فضای داخلی نیز افزوده می شود.

جنس بدنه چراغ های دیواری دکوراتیو

چراغ های دیواری دکوراتیو با جنس های مختلفی ساخته می شوند که هر کدام ویژگی و مزایای خاص خود را دارند. در ادامه به  برخی از آنها اشاره میکنیم.

  • آهن: آهن معمولاً به دلیل استحکام بالا عمر طولانی تری دارد و می توان آن را با پوشش های ضد زنگ پوشاند تا دربرابر رطوبت  محافظت شود.
  • پلاستیک: پلاستیک ماده سبک و مقاوم در برابر زنگ زدگی است این ماده به راحتی قابل فرم دهی است. پلاستیک از نظر اقتصادی به صرفه تر است.
  • آلومینیوم: آلومینیوم یک فلز سبک و در برابر خوردگی مقاوم است و انعطاف پذیری بالایی دارد.
  • پلکسی: پلکسی یک پلاستیک شفاف و مقاوم است که می توان از آن به جای شیشه استفاده کرد و نسبت به شیشه  در برابر ضربه وشرایط محیطی مقاوم تر است. 
  • چوب: چوب را می توان به راحتی با سایر مواد ترکیب کرد و از آن در فضا های مدرن و کلاستیک  استفاده کرد.
  • ۰۴/۰۲/۲۸
  • علی حریرساز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی